Inzamelpunten

Inzamelen


Wanneer je zelf inzamelpunt wilt zijn of een adres wilt toevoegen aan de lijst, neem dan vooral contact op via het formulier rechts.


Sokken kunnen ingeleverd worden op verschillende locaties in Nederland en België, zowel bij (web)winkels als bij particulieren. We hebben voor het gemak bij de locaties aangegeven of dit gevestigd is in een Particulier pand of een fysieke Winkel.

Mocht je een grote donatie hebben, of vragen daaromtrent, dan is het handig per mail even contact met het betreffende inzamelpunt te leggen. Voor alle andere vragen of opmerkingen kun je ook een mail sturen naar: info@warmhartwarmevoeten.nl


We hopen per inzamelpunt  contact te leggen met een lokale hulporganisatie. We vragen de contactpersoon van zo’n inzamelpunt zoveel mogelijk mee te denken bij het inleveren van de spullen. Op deze manier zijn de lijntjes kort en voorkomt het een enorme logistieke kostenpost. Het is namelijk voor ons als organisatie 100% vrijwilligerswerk, zonder onkostenvergoeding of iets dergelijks.

Locaties:


Nederland



België



Aanmelden nieuw inzamelpunt

 
 
 
 
Ja
Nee